Informer voor accountants

Partnerlicentie

Accountants en administratiekantoren kunnen tegen een uniek aanbod gebruikmaken van het Informer Account Totaal Pro boekhoudprogramma voor zowel Mac als Windows. Naast een gebruikersvriendelijke interface en een grote verscheidenheid aan functies, biedt het pakket diverse uitbreidingen gericht op uw werkzaamheden als accountant. Behalve uw eigen administratie, kunt u in het boekhoudprogramma een onbeperkt aantal administraties van uw klanten bijhouden.

Geen aankoopkosten

Als accountant of administratiekantoor hoeft u voor Account Totaal Pro geen aankoopkosten te betalen. Als u partner wilt worden van Informer, dan kunt u een partnerlicentie aanvragen. U kunt dan volledig gebruikmaken van de functionaliteit van het pakket en betaalt u slechts € 15,- per maand voor het Basis service-abonnement.

Met het Basis service-abonnement bent u gegarandeerd van:

  • kosteloze, professionele ondersteuning met ons ticketsysteem;
  • een snelle responstijd bij vragen en/of problemen (maximaal 16 werkuren);
  • gratis updates, waardoor u altijd over een up-to-date boekhoudpakket met de nieuwste features beschikt.

Als partner krijgt u bovendien een voorkeursvermelding op onze website.

Aanmelden als Informer partner

Heeft u interesse om Official Partner van Informer te worden? Schrijft u zich dan nu in en ontvang gratis één Informer Account Totaal Pro pakket op naam, ter waarde van € 649,00.

Accountantslicentie

U kunt ook kiezen voor een accountantslicentie. Met een accountantslicentie hoeft u eveneens geen aankoopkosten te betalen en heeft u bovendien ook geen service-abonnement. Met de accountantslicentie kunt u administraties van klanten bekijken en bewerken, maar u kunt echter niet zelf administraties aanmaken. Deze licentie heeft dus beperkingen, maar biedt wel de mogelijkheid om ondersteuning te bieden aan Informer-gebruikers.