Informer Account Basis Pro

Informer Account Basis Pro is een uitgebreid boekhoudpakket gecombineerd met een uitgebreid relatiebeheer systeem. Het biedt een breed scala aan financiële functionaliteiten voor ieder type bedrijf. Van het boeken van verkoop of inkoopfacturen, het inlezen van uw bankafschriften en het doen van uw BTW aangifte tot het uitdraaien van uitgebreide management overzichten, dit kan allemaal in Informer Account Basis Pro.

informer account basis pro

Account Basis Pro (Offline Boekhoudprogramma)

Account Basis Pro

225
  • Onbeperkt administraties
  • Boekhouden Pro
  • Telebankieren
  • Relatiebeheer

Met behulp van het programma bent u in staat een volledige activaregistratie te voeren. Diverse gegevens kunnen per activum worden vastgelegd, zoals aanschafwaarde, restwaarde en afschrijvingsduur. Bovendien kunt u periodieke journaalposten voor de afschrijvingen volledig automatisch in de financiële administratie laten verwerken.

Via het programma kunt u eenvoudig een overzicht samenstellen aan de hand waarvan u de aangifte omzetbelasting gemakkelijk kunt invullen.

Kostenplaatsen gebruikt u om kosten en opbrengsten toe te schrijven aan bijvoorbeeld een afdeling, product of project. In het overzicht Grootboekkaarten en in de verschillende balansen kunnen kostenplaatsen worden meegenomen.

Als uw accountant de gegevens van uw administratie nodig heeft, bijvoorbeeld voor controle of het maken van een jaarrekening of aangifte voor de Belastingdienst, kunt u eenvoudig een kopie van uw administratie in een bestand opslaan en naar uw accountant e-mailen.

Bestel nu voor €225,00

Inclusief het 1e jaar gratis serviceabonnement t.w.v. €108,00 per jaar

€225,00 EENMALIG

Standaardfunctionaliteit Account Basis Pro