Informer Account Plus Pro

Informer Account Plus Pro is een uitgebreid boekhoudpakket en facturatiesysteem gecombineerd met een uitgebreid relatiebeheer systeem. Het biedt een breed scala aan financiële functionaliteiten voor ieder type bedrijf. Doormiddel van de krachtige facturatie module maakt u gemakkelijk uw facturen die nadat ze geprint zijn automatisch in de boekhouding verwerkt worden.

Account Plus Pro (Offline)

Account Plus Pro

299
  • Onbeperkt administraties
  • Boekhouden Pro
  • Telebankieren
  • Relatiebeheer
  • Factureren

Met behulp van het programma bent u in staat een volledige activaregistratie te voeren. Diverse gegevens kunnen per activum worden vastgelegd, zoals aanschafwaarde, restwaarde en afschrijvingsduur. Bovendien kunt u periodieke journaalposten voor de afschrijvingen volledig automatisch in de financiële administratie laten verwerken.

Via het programma kunt u eenvoudig een overzicht samenstellen aan de hand waarvan u de aangifte omzetbelasting gemakkelijk kunt invullen.

Kostenplaatsen gebruikt u om kosten en opbrengsten toe te schrijven aan bijvoorbeeld een afdeling, product of project. In het overzicht Grootboekkaarten en in de verschillende balansen kunnen kostenplaatsen worden meegenomen.

Als uw accountant de gegevens van uw administratie nodig heeft, bijvoorbeeld voor controle of het maken van een jaarrekening of aangifte voor de Belastingdienst, kunt u eenvoudig een kopie van uw administratie in een bestand opslaan en naar uw accountant e-mailen.

Bestel nu voor €299,00

Inclusief het 1e jaar gratis serviceabonnement t.w.v. €144,00 per jaar

€299,00 EENMALIG

Standaardfunctionaliteit Account Plus Pro