Informer Account Extra Pro

Informer Account Extra Pro is een uitgebreid boekhoudpakket en facturatie systeem gecombineerd met een uitgebreid relatiebeheer systeem. Daarnaast heeft u met Informer Account Extra Pro de mogelijkheid om offertes, orders en inkoop orders te maken. Het biedt een breed scala aan financiële en commerciële functionaliteiten voor ieder type bedrijf.

Account Extra Pro (Offline)

Account Extra Pro

375
  • Onbeperkt administraties
  • Boekhouden Pro
  • Telebankieren
  • Relatiebeheer
  • Factureren
  • Offertes, order, inkoop

Met behulp van het programma bent u in staat een volledige activaregistratie te voeren. Diverse gegevens kunnen per activum worden vastgelegd, zoals aanschafwaarde, restwaarde en afschrijvingsduur. Bovendien kunt u periodieke journaalposten voor de afschrijvingen volledig automatisch in de financiële administratie laten verwerken.

Via het programma kunt u eenvoudig een overzicht samenstellen aan de hand waarvan u de aangifte omzetbelasting gemakkelijk kunt invullen.

Kostenplaatsen gebruikt u om kosten en opbrengsten toe te schrijven aan bijvoorbeeld een afdeling, product of project. In het overzicht Grootboekkaarten en in de verschillende balansen kunnen kostenplaatsen worden meegenomen.

Als uw accountant de gegevens van uw administratie nodig heeft, bijvoorbeeld voor controle of het maken van een jaarrekening of aangifte voor de Belastingdienst, kunt u eenvoudig een kopie van uw administratie in een bestand opslaan en naar uw accountant e-mailen.

Bestel nu voor €375,00

Inclusief het 1e jaar gratis serviceabonnement t.w.v. €180,00 per jaar

€375,00 EENMALIG

Standaardfunctionaliteit Account Extra Pro