Aanmelden als Informer partner

Partnerprogramma

Informer Software heeft een Partnerprogramma. Dit programma heeft als doel een dekkend netwerk van Informer Partners binnen Nederland te creëren. Partners waarbij Informer-gebruikers terecht kunnen met hun administratie om aanvullende werkzaamheden, zoals het aanmaken van jaarstukken e.d., uit te kunnen laten voeren. Een Informer Partner is zelf vaak een gepassioneerde Informer-gebruiker, met hart voor z’n vak, die de producten van Informer van binnen en buiten kent.

Official Partner

Informer Partners zijn herkenbaar aan het ‘Official Partner’ logo op de homepage van hun website. Bij deze partners kunt u terecht met uw Informer administratie voor verdere verwerking en/of boekhoudkundige adviezen. Naast financiële voordelen profiteren Official Partners van aantrekkelijke aanbiedingen, persoonlijke ondersteuning, trainingen, workshops en een voorkeurspositie op onze website. Aan deelname in het Partnerprogramma zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Heeft u interesse om Official Partner van Informer te worden? Schrijft u zich dan nu in en ontvang gratis één Informer Account Totaal Pro pakket op naam, ter waarde van € 649,00. Hiermee bent u in de gelegenheid een onbeperkt aantal administraties te voeren. U betaalt alleen het service-abonnement van slechts € 15,00 per maand. Wilt u zich aanmelden? stuur dan even een mail via onderstaande button.

Aanmelden Partnerlicentie